Keukenblog

Blijf op de hoogte met ons blog

Met ons Keukenblog volgt u alle keuken- en kooktrends op de voet en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo schrijven we over innovatieve apparatuur, delen we bijzondere gerechten, nemen we u mee op culinaire reizen en geven we verschillende tips en trucs. We wensen u veel leesplezier.

Het ontbijt, onze nieuwe liefde

Ontbijten is gezond en wordt steeds hipper. Met ‘Das Brunch’ wordt de ontbijtcultuur steeds populairder. Lees alles over ontbijten in onze blog.

Harde schelpen, lekkere hapjes

De bekendste zeevruchten zijn garnalen, mosselen, venusschelpen, Sint-Jakobsschelpen en oesters. Lees alles over deze schelp- en schaaldieren in onze blog.

Culinaire reizen: Bioborrelen

Deze bioborrelaars in Duitsland en Oostenrijk bottelen de beste biologische dranken. Duurzame gin, wodka en bier met een ecologische voetafdruk.

Smaakmaker met pit: de chili

Chilipeper is een smaakmaker met pit. Van extreem heet tot zoet en zacht. In deze blog lees je alles over de chilivrucht en hoe deze je culinair verrast.