Welkom! Wij zijn MHK Belgium

Samen succesvol

MHK Belgium ondersteunt sinds 25 jaar haar handelspartners in de keukenvakhandel met een omvangrijk dienstenaanbod om zich met succes op deze markt te handhaven en door te kunnen groeien. Inmiddels werkt MHK Belgium samen met ongeveer 170 handelspartners, aan wie eersteklas inkoopcondities worden geboden alsmede een breed dienstenaanbod, marketingconcepten en merken specifiek voor de doelgroep. 

Ontdek onze eigen merken:

DESIGNOxenoneola

DESIGNO-Keukens:
Voor een mooie kooktijd

Een keuken van DESIGNO vervult vele functies: Het is de plek waar heerlijke nieuwe recepten worden uitgeprobeerd, waar familie en vrienden samenkomen om te eten, te praten en te lachen. Het aantrekkelijke design nodigt uit om te blijven hangen, de slimme interieurinrichting creëert veel opbergruimte en de moderne inbouwapparatuur zorgt ervoor dat koken gemakkelijk gaat. Ontdek de verscheidenheid aan DESIGNO-keukens en laat u inspireren voor uw eigen keukenontwerp. 

DESIGNO

neola-Keukens:
Zo individueel en modern als uzelf

In een neola-keuken beleeft u unieke momenten van plezier. Ons veelzijdige en modern assortiment weerspiegelt de verfijnde keuken van vandaag. Een must dus voor stijlvolle koks met passie.  

Alle neola-keukens kunnen speciaal aan uw behoeften en ideeën worden aangepast. Onze meubels zijn overigens „Made in Germany“ en worden gekenmerkt door maximale kwaliteit en duurzaamheid. 

neola

xeno-Kitchens:
Even gevarieerd als je eigen thuis

Ons eigen merk xeno zal voor de Belgische vakhandel interessant zijn dankzij het brede, planbare woonspectrum. Zo kunnen handelspartners niet alleen op keukengebied actief zijn, maar ook de gehele woonomgeving aanbieden.
Voor de keukenvakhandel specifiek is het merk interessant dankzij het schuifdeurenassortiment en het feit dat stenen en keramische werkbladen kunnen worden gefactureerd. Er is heel hard gewerkt aan de productkant en daardoor is er een zeer goede  prijs-kwaliteitverhouding ontstaan en dit bovendien in een zeer ruim gamma. Om het met de woorden van een xeno dealer te zeggen: "Iedereen vindt zijn keuken bij xeno"

xeno
Ontdek nu
MHK Kitchen Expert
REDDY Keukens