Over ons

Wij zijn MHK

Marketing. Handel. Samenwerking.

MHK Belgium is een dochteronderneming van MHK Group AG, de innovatieve en snelgroeiende full-service vereniging voor onafhankelijke bedrijven in de gespecialiseerde handel en industrie rond het thema wonen en leven. Met meer dan 4.000 leden en een omzet van €9,66 miljard in 2023 is de MHK Group een van de toonaangevende inkoopcoöperaties van Europa.

De groep staat bekend om zijn expertise op het gebied van keukens, die meer dan 40 jaar geleden is opgebouwd, maar biedt nog veel meer. Het is ook gespecialiseerd in de sectoren sanitair, verwarming en airconditioning, evenals in de schildersbranche en in de bouw.

Met 17 eigen servicebedrijven en unieke systeemexpertise ontwikkelt de MHK Group innovatieve producten en diensten voor zelfstandige bedrijven in de keukenbranche en gespecialiseerde ambachtelijke bedrijven en zorgt ervoor dat zijn partners dankzij een uitgebreid en individueel dienstenaanbod bovengemiddeld en duurzaam succesvol zijn op de markt.

Verantwoordelijk omgaan met milieu en hulpbronnen is ook een integraal onderdeel van de bedrijfsactiviteiten van de MHK Group. Als lid van het "Klimaverbund Mittelstand" versterkt de MHK Group zijn duurzaamheidsmaatregelen.

MHK Belgium ondersteunt zijn partners in de keukenbranche met de innovatieve producten en diensten van de MHK Group. Gunstige inkoopvoorwaarden, advies bij het opzetten van een bedrijf, assortiment- en winkelinrichting en aantrekkelijke marketingcampagnes behoren net zo goed tot het dienstenpakket als procesoptimalisatie door het gebruik van digitalisering.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Ontmoet ons team

Ontdek MHK Group