MHK Group

Sterke partner voor de KMO’s

 

Elke MHK De Keukenspecialist-dealer is lid van MHK BELGIUM N.V. . MHK BELGIUM N.V. is een dochteronderneming van de MHK Group AG, de leidende Europese bedrijvengroep voor de erkende keuken- en meubelvakhandel.

De MHK Group AG werd in 1980 opgericht als inkooporganisatie. Vandaag de dag is de groep een krachtige service- en marketinggemeenschap met meer dan 2.000 keukenspecialisten in heel Europa.

Het eerste adres voor keukenkopers

Niet alleen de plaatselijke specialisten, die op deze manier hun krachten bundelen en de synergie kunnen benutten, profiteren van deze kracht. Maar ook u, de koper, profiteert er van. Zo kunnen wij door de gezamenlijke inkoop van de MHK-leden concurrerende prijzen bieden, die ook de vergelijking met grote interieurbedrijven kunnen doorstaan. En dankzij het lidmaatschap van MHK BELGIUM N.V./MHK Group biedt uw plaatselijke vakhandel ook talloze services aan. Het vakkundige en persoonlijke advies is daarvan de belangrijkste, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest geavanceerde planningstechniek voor uw keuken.

De combinatie van persoonlijke betrokkenheid, creativiteit en de uitgebreide vakkennis met de grote keuze aan eersteklas producten van gerenommeerde fabrikanten tegen billijke prijzen en gekwalificeerde services, maken MHK Keukenspecialisten voor geïnteresseerden tot het eerste adres als het gaat om persoonlijke geplande inbouwkeukens.

MHK Groep

MHK Groep