Daarom kiest u voor MHK De Keukenspecialist

1.    Vakkundig advies

Bij belangrijke aankopen neemt u uitgebreid de tijd om alle alternatieven te bekijken en tegen elkaar af te wegen. Dit geldt natuurlijk óók voor uw nieuwe keuken. Niet alleen moet de keuken qua stijl en uitstraling helemaal aan uw persoonlijke wensen en smaak voldoen, de keuken moet u de aankomende jaren ook van (kook)plezier blijven voorzien. Omdat u gemiddeld slechts één keer in de 10 à 15 jaar een nieuwe keuken koopt moet alles helemaal kloppen. De basis en de toegevoegde waarde van iedere keuken die wij leveren ligt in een afgewogen en passend advies.

De mogelijkheden waaruit u tegenwoordig als consument kunt kiezen zijn enorm groot. Er zijn zoveel stijlen, kleuren en materialen te gebruiken in uw keuken dat moeilijk te bepalen is wat het best past bij uw smaak, levensstijl en gebruiksgewoonten. Tel de mogelijkheden die u heeft op het gebied van apparatuur daarbij op en het belang van een goed advies wordt direct duidelijk. Bij MHK De Keukenspecialist mag u ervan uitgaan dat we niet alleen op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en de nieuwste trends op het gebied van materialen en apparatuur. Doordat onze adviseurs het vak vaak in de praktijk geleerd hebben, kunnen we u in alle fases van het keukentraject bijstaan met een passend advies. Onze advisering gaat verder dan het kiezen van een mooi werkblad en een frontkleur.

Uw keuken moet namelijk niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Het draait om de juiste balans tussen uw smaak en persoonlijke keukenwensen en de  praktische invulling daarvan. Maar wat het allerbelangrijkste is: wij zoeken altijd een oplossing die aansluit bij uw budget. Zonder uitgebreide poespas,  maar altijd praktisch, passend en in alle facetten afgestemd op uw wensen  en gebruiksgewoonten.

Waar kunt u op rekenen

 • Adviseurs die hun werk verstaan
 • Afstemming op uw wensen, voorkeuren en budget
 • Een gedetailleerde tekening van uw nieuwe keuken
 • Altijd een passende oplossing
MHK De Keukenspecialist

2.    Perfect gepland

In de eerste fase heeft u gekozen voor een keuken die helemaal past bij uw persoonlijke voorkeuren qua kleuren, materiaal en apparatuur, die goed aansluit bij uw gezinssituatie én vooral ook bij het beschikbare budget. Nadat al deze keuzes gemaakt zijn, starten wij een traject op waarin de keukenruimte klaargemaakt wordt voor de plaatsing van de nieuwe keuken. Uw nieuwe keuken moet passen als een maatkostuum. Dat begint bij een uitgebreide planning waarin alle fases in het vervolgtraject nauwkeurig staan omschreven. Deze planning vormt de leidraad voor alle werkzaamheden voorafgaand aan de plaatsing.

Voordat we over gaan tot de productie van uw nieuwe keuken, meten wij de keuken eerst thuis bij u op. We controleren de zaken liever één keer teveel dan te weinig. Deze informatie vormt de basis voor de definitieve bestelling van uw keuken, het gedetailleerd keukenontwerp en de plattegrond van uw nieuwe keuken. Omdat de keukenruimte moet worden voorbereid op de plaatsing, ontvangt u een duidelijke installatietekening waarop alle benodigde elektra en het leidingwerk heel overzichtelijk staan weergegeven. In de aanloop naar de plaatsing wordt de keuken een laatste keer ingemeten en worden alle aanpassingen nog één keer gecontroleerd.

Indien gewenst kunnen wij alle aanpassingen aan de keukenruimte, zoals het verleggen van waterleidingen of het creëren van een extra groep en meer stopcontacten, voor u verzorgen. We sturen u dus niet naar huis met een onduidelijke technische tekening, maar zorgen ook in dit traject voor de meest geschikte oplossing. Op die manier bent u er zeker van dat uw keukenruimte op tijd klaar is voor een snelle en perfecte plaatsing van uw nieuwe keuken.

Waar kunt u op rekenen

 • Eén vaste begeleider van advies tot en met plaatsing
 • Wij verzorgen alle installatie-tekeningen
 • Wij leveren de keuken kookklaar aan u af
 • Een keukenleven lang uitstekende nazorg

3.    De droomkeuken gerealiseerd

Het lijkt allemaal heel vanzelfsprekend, maar hoe vaak leest u niet dat er iets fout gaat met de levering of plaatsing van een nieuwe keuken. Bij MHK De Keukenspecialist houden we ons altijd aan de afspraken die we met u maken. U krijgt de keuken die u besteld heeft en bent gegarandeerd van een stipte levering en plaatsing op de afgesproken datum en tijd.

De montage van de keukens die wij leveren is in handen van vriendelijke en vakbekwame monteurs die vanaf de eerste fase betrokken zijn en verstand hebben van het gehele traject. In veel gevallen is dat dezelfde monteur die in een eerdere fase de keuken opgemeten of gecontroleerd heeft. Wij streven ernaar om uw keuken inclusief werkende apparatuur binnen één enkele dag te plaatsen en op te leveren. We starten de montage vroeg in de morgen en wanneer u thuiskomt staat er een compleet nieuwe keuken.

Elke keuken die wij opleveren is direct kookklaar. U kunt diezelfde avond nog aan de slag om een eerste maaltijd in uw nieuwe keuken te bereiden. De verpakkingsmaterialen waarin uw nieuwe keuken wordt geleverd, worden na montage netjes verwijderd door onze monteurs zodat u ook daar geen omkijken naar heeft. Omdat wij borg staan voor de kwaliteit die wij leveren krijgt u uitgebreide garantie op uw keuken.

Die garantie geldt op de meubelen, de montage en op de apparatuur. Wij  werken uitsluitend met bekende A-merken waarop u de bekende  fabrieksgarantie krijgt. Maar daar stopt onze service niet. Ook ná de officiële   garantietermijn kunt u een beroep op ons doen.

Service staat bij ons namelijk hoog in het vaandel; zowel vóór als lang ná de koop van uw nieuwe keuken.

Waar kunt u op rekenen?

 • Wij werken uitsluitend met vakbekwame monteurs
 • Wij meten de keuken bij u thuis op
 • U kunt rekenen op een stipte planning en levering
 • Vlekkeloze uitlevering en plaatsing van uw nieuwe keuken