Keukenplanning

Modern en doordacht

U kunt uw keuken stap voor stap zien ontstaan, niet pas bij de montage, maar al bij de keukenplanning door onze vakkundige adviseurs in de MHK de Keukenspecialist-vestigingen.

Fotorealistische weergaven bieden een zeer werkelijkheidsgetrouwe keukenplanning. Ook materialen worden zo uiterst natuurlijk weergegeven dat ze aangeraakt lijken te kunnen worden. In uw nieuwe keuken mogen hoogwaardige huishoudelijke apparaten zoals een afwasmachine, enzovoort, niet ontbreken. Bijna elk merkapparaat en elke frontkleur kan in de fotorealistische planning van uw keuken worden geïntegreerd. U kunt zich voorstellen hoe uw complete keuken er bij u thuis uit zal zien.

Met de software is het mogelijk om een optimale oplossing te vinden voor het gebruik van het keukengedeelte, ook in lastige situaties en bij speciale wensen. Alle keukens kunnen volledig individueel - wat functionaliteit en uiterlijk betreft - worden gepland net zoals de nieuwe keuken er bij u thuis uit zou zien. Wijzigingen en uitbreidingen kunnen met behulp van een computerondersteunde keukenplanning snel worden aangebracht.

Uw keukenplanning, uw keuze

Van strakke trendkeukens en tijdloze modellen tot landelijke keukens en die van massief hout, met ons planningsprogramma is elke keuken mogelijk. Inspiratie vindt u altijd in onze keukenshowroom.


Zo krijgt u niet alleen een professioneel geplande keuken, maar hebt u tijdens het planningsproces ook het goede gevoel de juiste keuze te maken voor wat uw nieuwe keuken betreft. En als u niet meteen wilt beslissen, kunt u de beelden van uw nieuwe keuken ook rustig mee naar huis nemen.

Keukenplanning
Keukenplanning