5 jaar garantie van MHK

Beter voorkomen dan genezen

Als keukenspecialist stellen wij één zaak voorop: dat u plezier beleeft aan uw nieuwe keuken en beschikt over de beste toestellen. Daarom profiteert u ook ingeval van schade van 5 jaar garantie en een perfecte service.

5 jaar garantie van MHK

Gegarandeerde kwaliteit

Als service-georiënteerde keukenspecialisten staan wij 100% achter ieder product dat u bij ons kunt krijgen. Daarom geven wij u op nieuwe elektrotoestellen – zoals fornuizen, microgolfovens en ovens, koel- en vrieskasten, vaatwassers en dampkappen, maar ook grote vrijstaande toestellen als wasmachines en droogkasten – van de beste producenten 5 jaar garantie. Met andere woorden: wij verlengen de wettelijk voorziene garantie van 2 naar 5 jaar.

Beter voorkomen dan genezen

Voor een zeker gevoel

Vertrouw op kwaliteit en service! De 5 jaar garantie van MHK biedt u waardevolle zekerheid – en dat nog lang na afloop van de producenten-garantieperiode. Uw voordeel: bij schadegevallen kunt u altijd vertrouwen op het comfort dat u gedurende die 5 jaar geen herstellingskosten* zult hebben en dat u eenvoudig en snel geholpen wordt. Materiaal- en arbeidskosten, aanlevering, afhaling en transport* worden immers ingeval van schade voor 100% gedekt.

5 jaar garantie op elektrotoestellen

Schademelding

Contacteer ons servicenummer
 +49 6124 50 83 17**:
onze medewerkers noteren meteen uw melding en stellen u een afspraak voor om het probleem te verhelpen. Of meld uw schade gemakkelijk en snel online.

* overeenkomstig de geldende garantiebepalingen
 ** verbinding met Duitsland kan extra kosten met zich meebrengen.