Meubelshowroom

Ga zitten & geniet

Vele MHK-speciaalzaken bieden u kwalitatieve, hoogwaardige woonmeubelen aan – vooral diverse soorten tafels en stoelen voor de eethoek. Koffie drinken, met vrienden kaarten, comfortabel zittend of opgewonden praten – eethoeken zijn over het algemeen ontmoetings- en rustplaatsen. 

Of het nu om een keuken met een grote tafel gaat of een compacte oplossing met bijzettafel of bar – eetplaatsen zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur. Voor elke ruimte en stijl bestaat er een optimale oplossing. Wij ontwerpen voor u uw feel-good sfeer met stijl. 

Tafels en stoelen – dat is waar het om gaat

Ook bij materialen, oppervlakken en kleuren zijn er talrijke verschillen. Hout wordt bijzonder gewaardeerd om haar natuurlijke en duurzame eigenschappen. Het kan worden gemaakt in vrijwel elke vorm en grootte, en verrijkt uw woon- en eetkamer. Uw adviseur weet precies waar het op aan komt bij het kopen. Ook de verhouding tussen zit- en tafelhoogte, de juiste vulling, het gewicht van tafel en stoelen, de mogelijke opslagruimte en andere criteria moeten verder overwogen worden. 

Heel belangrijk: comfortabele stoelen en een goede verlichting. Vraag het maar aan uw keukenspecialist, hoe de eethoek – in de keuken, in de woonkamer of in de veranda – in  de schijnwerper gezet kan worden.