Uw keuken ontwerpen? Makkelijk en in 3D dankzij onze keukenplanner

Uw keuken ontwerpen

Zelf uw keuken virtueel ontwerpen en meteen een idee krijgen van hoe uw keuken er in het echt zal uitzien? Dat is een fluitje van een cent met onze keukenplanner. Hij zet uw droomkeuken om in beeld en u tovert ze helemaal om naar uw smaak. Lees hier hoe het werkt!

Je keuken ontwerpen met een 3D-planner

Vóór u met de keukenplanner aan de slag gaat, is het aangeraden om de afmetingen van de keuken zorgvuldig te noteren. Een tijdrovend werkje dat bovendien heel secuur moet gebeuren, maar het loont wel de moeite. Neem naast de afmetingen van de oppervlakte ook de afmetingen van ramen en deuren op. En vergeet de keukentoestellen niet, want ook zij nemen vaak meer plaats in dan u denkt.

Dromen van de perfecte keuken

Een keukenplanner stelt u in staat om te dromen van die perfecte keuken, zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen. Doordat u met de juiste afmetingen aan de slag gaat, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. U krijgt een reëel beeld van de plaats die u in de keuken heeft voor toestellen, meubelen, het werkblad, accessoires, verlichting, … alles wat u in die droomkeuken maar kwijt wilt.

Neem de tijd om je keuken te ontwerpen

Uw keuken ontwerpen met de 3D-planner doet u niet snel-snel. Neem de tijd om na te denken over de stijl die u voor ogen hebt. Kiest u voor een strakke keuken met minimalistisch design? Prop de keuken dan zeker niet vol met gadgets en toestellen, want zo verliest u al gauw het ‘less is more’-gevoel dat een strakke keuken doorgaans uitstraalt. Weet u al perfect welke tafel en stoelen er in uw keuken thuishoren? Mooi zo, hou daar al van in het begin rekening mee door er ruimte voor te voorzien in het keukenplan.

Keukenplanner ingevuld?

Is alles zorgvuldig opgemeten en zijn al uw keukenwensen ingevoerd in de keukenplanner? Dan drukt u simpelweg op de knop ‘verzenden’ en komt uw plan bij een MHK-keukenspecialist terecht. Die staat u bij met bijkomend deskundig advies.

Geen zin om zelf aan de slag te gaan met de keukenplanner? Geen probleem. In dat geval neemt u rechtstreeks contact op met een van onze filialen en doen onze specialisten het werk voor u. Volledig volgens uw voorkeuren!