Strak én huiselijk: in een moderne keuken kan het!

Strak én huiselijk

De moderne keuken is het ideale compromis tussen een strakke look en een huiselijke sfeer. U herkent een keuken in moderne stijl meteen aan de trendy kleuren en hoogtechnologische snufjes. Benieuwd naar de mogelijkheden van een moderne keuken? U ontdekt ze hier!

Functioneel en strak

De moderne keuken is functioneel en strak: geen enkel deel van de keuken blijft onbenut en nergens vindt u overbodige hoekjes. Dankzij de strakke stijl behoudt u het overzicht in een moderne keuken, en creëert u een bijzonder ruimtelijk gevoel. Zo is het tegelijkertijd comfortabel koken én sfeervol dineren in uw eigentijdse keuken.

Technologische snufjes in de moderne keuken

Met alle hoogtechnologische keukentoestellen die vandaag verkrijgbaar zijn, was koken nog nooit zo makkelijk. Ingebouwde stoomoven, inductiekookplaat of Italiaanse espressomachine? U kiest de toestellen die u nodig hebt in trendy kleurtjes die matchen met het keukeninterieur. Zo geeft u een moderne keuken een unieke en persoonlijke touch. U kunt ook voor ongebreidelde luxe gaan, en gespecialiseerde toestellen voorzien zoals een Amerikaanse koelkast met diepvriezer, een grillkookplaat of een wijnklimaatkast.

Moderne keukenverlichting

Ledverlichting is zo veelzijdig dat u ze in elke kamer van het huis kunt inzetten om een specifieke sfeer te scheppen. Denk maar aan ledstrips om de trap te verlichten, spotjes in het plafond van de eetkamer of buitenverlichting met ledlampen. Ook in de keuken kan u creatief aan de slag met leds: spotjes boven het kookvuur om functioneel licht te bieden bij het koken, of liever een decoratieve strip van ledlampjes onder de keukenkastjes voor een sfeervol effect? In een moderne keuken zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos.

Materialen en opbergruimte in de moderne keuken

Voor een strakke look kan u ook verschillende materialen inzetten. Zowel metaal als glas zorgen voor een glanzend effect in de keuken, terwijl hout of steen dan weer een zachtere, meer landelijke sfeer bewerkstelligen.

Hebt u een grote collectie potten, pannen, bestek en servies in huis? Dan bent u zeker niet de enige die nood heeft aan extra veel opbergruimte in de keuken. Daarom zijn er nu de modulekeukens met verplaatsbare onderdelen, zodat u ten allen tijde uw opbergruimte kunt verschuiven, aanvullen of beperken. Het geeft bovendien de kans om de keuken regelmatig een nieuwe indeling en look aan te meten. Met accessoires, kleuren en kleine decoratieve ingrepen ziet uw moderne keuken er op slag helemaal anders uit!