Nolte keukens – Verschillen in detail

Oogstrelend ruimtebesparend design

Een moderne keuken is vandaag niet alleen een werkruimte, maar vooral een leefruimte voor het hele gezin. Een goede keuken moet behalve stijlvol ook bijzonder praktisch zijn. Een goed ingerichte keuken is ook na vele jaren nog perfect functioneel. Nolte keukens zitten boordevol verrassingen in de vorm van handige opslagruimte.

De uitgekiende keukenindeling maakt een einde aan onbenutte opslagruimte, gewichtsproblemen en ‘creatieve’ chaos. De uittrekelementen en laden kunnen probleemloos tot aan de rand gevuld worden, zonder dat het overzicht verloren gaat. In de extra diepe lade of het extra diepe uittrekelement, de hoge voorraadkast of het extra grote in de plint gemonteerde uittrekelement voor kratten, kan alles overzichtelijk en binnen handbereik worden opgeborgen.

De doordachte planning vergemakkelijkt het werk in de keuken dankzij korte loopafstanden tussen de kook-, bak-, spoel- en koelzone. Er is ook aan ergonomie gedacht, met een hoog ingebouwde oven en vaatwasser die de rug sparen.

Respect voor het milieu

Nolte Keukens beschikt over een PEFC-certificering en is als een van de eerste bedrijven in de branche ook FSC®-gecertificeerd. In beide gevallen betreft het wereldwijd erkende certificeringssystemen die hun label toekennen aan producten afkomstig uit sociaal verantwoorde en duurzame bosbouw. Maar de keukenfabrikant uit Duitsland gaat nog een stap verder: sinds 1 januari 2012 is de productie volledig klimaatneutraal dankzij 100% groene stroom.

Nolte Keukens opslagruimte

Veel opbergruimte voor frisdranken

Nolte Keukens opslagruimte

Grote scheidingen