Barkrukken en design stoelen voor de keuken

Barkrukken en design stoelen voor de keuken

Uw keuken een designtoets geven of voorzien van een accentkleur? Met trendy barkrukken of design keukenstoelen legt u de nadruk in het hart van de keuken: daar waar er gegeten, bijgepraat en gelachen wordt. Want de keuken is dé leefplek in huis en die verdient een stijlvolle sfeer.

Ontspannen keuvelen aan de keukenbar

Het is de ideale manier om een diner met vrienden in te zetten: een aperitiefje drinken aan de ‘keukenbar’. Daarmee bedoelen we een verhoogd werkblad dat u in de keuken installeert met enkele barkrukken. Barkrukken voor de keuken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: hout, aluminium, zelfs plexiglas is mogelijk – die laatste optie past bijvoorbeeld perfect in een hypermoderne, op pop-art geïnspireerde keuken.

Voordelen van barkrukken in de keuken

Een barkruk is bedoeld om aan een hoge tafel of toog te zitten. Zo’n keukentoog staat prachtig in moderne keukens én is een ruimtebesparende oplossing voor een kleine eetkamer.

•    Een barkurk zit aangenaam: u krijgt een mooi overzicht over uw keuken of eetkamer.

•    Hoge tafels met barkrukken lenen zich perfect voor een snel en smakelijk ontbijt.

•    Ook aan een centraal keukeneiland komen barkrukken tot hun recht. Zo kunt u tijdens het koken gezellig met uw huisgenoten of dinergasten praten.

Barkrukken in de keuken zijn dus een echte aanrader voor wie een huiselijke ambiance wil creëren. Zelfs als u de barkrukken niet vaak gebruikt, vormen ze nog altijd een mooi interieuritem. Barkrukken geven een fijnzinnige designtoets aan elke keukeninrichting.

Keukenstoelen in klassieke en moderne uitvoeringen

Is er geen toog aanwezig in uw keuken, dan zijn barkrukken uiteraard geen optie. Maar in dat geval kunt u met design keukenstoelen nog alle kanten op. Ze staan mooi rond een tafel in een grote keuken en geven uw moderne keuken precies de design uitstraling die u wenst – óf ze verlenen uw klassieke keuken een romantisch elan, dat kan natuurlijk ook.

Houten keukenstoelen zijn in elk geval een tijdloze en elegante oplossing. Ze passen zowel in klassieke als moderne keukens én ze kunnen tegen een stootje. Dat moet ook, want de keukentafel en –stoelen behoren tot de meest gebruikte interieuronderdelen van uw huis. Die horen een tijdje mee te gaan – het liefst zelfs enkele decennia.

Op zoek naar keukeninspiratie? Bezoek dan één van onze toonzalen in uw buurt en laat u verrassen door ons assortiment barkrukken en keukenstoelen.