Online keukenplanner

Uw nieuwe keuken gratis online plannen!

Met de online keukenplanner plant u uw droomkeuken online! Hoe ziet de plattegrond eruit? Welke kleuren moeten de fronten hebben, hoe groot wilt u de bovenkasten hebben? De online keukenplanner is een prima hulpmiddel om uw ideeën voor het eerst vorm te geven. En deze service is uiteraard gratis en zonder download.

Ruimte voor uw keukenideeën

In de driedimensionale weergave kunt u uw keuken bekijken vanuit verschillende hoeken. Ramen en deuren zijn eenvoudig te integreren en elektrische apparaten kunnen worden 'ingebouwd'. Met de online keukenplanner brengt u de realisatie van uw persoonlijke keukendroom met slechts enkele klikken dichterbij.

Laat u voor uw planning bijvoorbeeld inspireren door de talrijke voorbeelden op deze website. De professionele uitwerking van uw ideeën kunt u vervolgens laten maken bij een MHK De Keukenspecialist. Onze keukenexpert controleert op welke punten uw planning nog kan worden bijgeschaafd.

Wij wensen u veel plezier bij het plannen!

De weergegeven fronten, kleuren, apparaten, enzovoort, vormen niet het assortiment van de MHK Keukenspecialisten, maar zijn alleen bedoeld voor de visualisatie van de planner.