Keukens de Keukelaere in MERCHTEM. Keukens de Keukelaere in MERCHTEM.
Keukens de Keukelaere
zurück zu mhk.be
Keukens de Keukelaere
Keukens de Keukelaere
Brusselsesteenweg 125
1785 MERCHTEM
Telefon: 052-408234
Telefax: 052-471194
www.kdk-merchtem.be
Öffnungszeiten
  • MontagMo geschlossen
  • DienstagDi 10:00 - 18:00 Uhr
  • MittwochMi 10:00 - 18:00 Uhr
  • DonnerstagDo 10:00 - 18:00 Uhr
  • FreitagFr 10:00 - 18:00 Uhr
  • SamstagSa 10:00 - 16:00 Uhr
  • SonntagSo geschlossen

OF OP AFSPRAAK

Küchen aus MERCHTEM

U zoekt - Wij inspireren:
Een nieuwe keuken kopen kan voor u als klant een stap in het ongewisse zijn. Misschien heeft u helemaal nog geen idee welke stijl u wenst, wat voor indeling of accenten mogelijk zijn, of misschien heeft u een vaag idee maar nog geen exact beeld. Daar staat KDK u bij in uw tocht naar uw ultieme keuken, uw droomkeuken. Na jarenlange ervaring voelen wij snel aan welke richting de klant uitwilt. En zullen u dan ook zoveel mogelijk bijstaan in het concretiseren van het beeld van deze droomkeuken.

U vraagt - Wij Creëren:
Maar wij willen u niet in een droomwereld laten vertoeven, wij willen deze creëren. Daarom nemen wij voor elke klant uitgebreid de tijd om dit beeld tot een heus ontwerp te laten komen. Het ontwerp van de keuken volledig naar uw wens. Met raad en daad zal KDK er alles aan doen om deze creatie tot de perfecte volmaking van uw droom te laten komen.

U koopt - Wij garanderen:
Eénmaal uw ideaal beeld van wat een keuken hoort te zijn in een ontwerp is gegoten, stelt KDK zich garant voor een perfecte uitvoering van de plaatsing en opvolging van uw keuken. Wij willen dat u als klant het volledige resultaat ziet van uw wens. Daarom dat elke detail van uw droomconcretisering nauwlettend door KDK in het oog wordt gehouden. Gegarandeerd.

Termin vereinbaren
* Pflichtfelder
Besuchen Sie uns auch auf: